​Om Iwer Byg

Som firmaets grundlægger har jeg mange års erfaring bag mig, både inden for tømrer- og snedkerarbejde.


Jeg er uddannet bygningssnedker i 1997 og fik bronzemedalje til svendeprøven.
Jeg blev udlært i en lille snedkervirksomhed, hvor mottoet var, at tingene skal være i orden.
Jeg har de seneste 14 år arbejdet i en større tømrer-/snedkervirksomhed i hovedstadsområdet, hvor jeg bl.a. har været på mange spændende renoveringsopgaver, nybyggeri osv. Jeg var bl.a. tømrerformand på Samuelskirken på Nørrebro, som blev lavet om til ungdomsboliger. Projektet fik en flot 2.-plads i ”Almene Fagpriser i 2017”.


Derudover har jeg været byggeleder, hvor jeg havde ansvaret for nænsomt at renovere PH’s villa i Gentofte. Alle materialer blev genanvendt, fordi villaen skulle energirenoveres. I den forbindelse var jeg blandt andet i TV2 Lorry, hvor jeg fortalte om renoveringen.
Jeg har lige siden min læretid gået op i kvalitet og ordentligt håndværk.
Kvalitets- og ansvarsbevidst tømrer/snedker med kunden i centrum.


Mangler du en dygtig tømrer/snedker i Nordsjælland/københavnsområdet, der kan håndtere opgaver inden for privat eller erhverv, er IWER BYG ApS den rette.

​Vi er en tømrer-/snedkervirksomhed i Ganløse, der henvender sig til både privatkunder og erhvervskunder.

Kvalitet er et nøgleord hos os, og du kan være sikker på, at vi kan tilbyde dig en professionel løsning – uanset hvilken opgave du sætter os på inden for tømrer-/snedkerfaget.
Vi går aldrig på kompromis, når det kommer til kvalitet, hvilket afspejles i vores færdige arbejde. Vores faglige stolthed er stor, og derfor kan du som kunde være sikker på, at vi løser den tømrer-/snedkeropgave, du sætter os på, med blik for selv den mindste detalje.

Vi kan klare alt fra udskiftning af vinduer, døre og gulve til tagarbejde. Derudover er vi specialister inden for renoveringsopgaver, hvor man skal være nænsom ved det oprindelige.

Det er vigtigt for os som virksomhed, at du som kunde er tilfreds med det arbejde, vi udfører. Det gælder, hvad enten vi skifter tag i dit private hjem, løser en opgave for en virksomhed eller en offentlig institution. Vores mål er ikke alene at give dig en god oplevelse under byggeprocessen, men også at skabe et resultat, som du kan glæde dig over mange år frem i tiden.​

Drømmer du om nye døre og vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Hos os får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi håber, på at høre fra dig!

Iwer Byg ApS v/ Henrik Iwersen

Korntoften 3, 3660 Stenløse

CVR-nummer: 40519165

Mandag - fredag: 07.00 – 16.00

Læs vores cookiepolitik

Iwer byg ApS er en velrenommeret virksomhed, der udfører tømrer- og snedkeropgaver for både private, virksomheder og offentlige instanser.

Kvalitetshåndværk og solidt håndværk er nøglebegreber for vores virksomhed. Tag os med på råd, hvis du står over for et stort eller mindre projekt.

© 2021 Iwer Byg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.